Rideskole

Jægerspris Ridecenter - Rideskole

Oplev glæden sammen med hestene og kammeraterne på rideskolen

På Jægerspris Ridecenter finder du en velfungerende rideskole, som tilbyder undervisning til såvel begyndere, let øvede som øvede.

Undervisningen foregår på hold tirsdag og fredag eftermiddag.

Det er Philippa og Martin, der står for undervisningen i rideskolen. Undervisningen tilrettelægges, så den passer til hver enkelt rytter og det niveau, hver enkelt rytter befinder sig på. Det skal være sjovt at gå til ridning – men samtidig udfordrende og udviklende.

Udover den ugentlige undervisning er det muligt for rideskoleelever at deltage i forskellige aktiviteter. I samarbejdet med JET (Jægerspris Equestrian Team) afholdes flere ridestævner og andre arrangementer i løbet af året. Det kan f.eks. være fastelavnsridning, kvadrille stævne og et arrangement med tur til Store Heste dag i Roskilde.

Vi lægger i rideskolen vægt på, at det sociale liv og sammenholdet omkring ridningen styrkes. Med bl.a. fokus på fællesskab og lysten til at hjælpe hinanden tilsigtes det, at enhver ridetime bliver en positiv oplevelse.

Derudover synes vi, det er vigtig at højne den teoretiske viden og styrke den praktisk omgang med hesten, så derfor tilrettelægger vi også ridemærke undervisning i de forskellige kategorier.

Medlem af JET (Jægerspris Equestrian Team) Medlem af JET (Jægerspris Equestrian Team)

Det er nødvendigt, at du er medlem af JET, for at du kan modtage undervisning på rideskolen og deltage i de øvrige aktiviteter. Læs mere om For mere information eller aftale om prøvetime kontakt Martin Holfelttelefon 2178 5430.